Search

Hout Mooi Werk

In 2018 (t/m okt. 2020) startte SIVAG het project ‘Duurzame Inzetbaarheid (DI) op. Voor uitvoering van het project, had SIVAG van de overheid ESF-subsidie gekregen.

Omdat er langer gewerkt moet worden, zullen werknemers langer gezond en vitaal moeten blijven. Het project richtte zich op bewustwording hiervan en bood diensten aan de houthandelsbedrijven om het doel te realiseren.

Met het project hadden er ca. 25 pilotbedrijven zich aangemeld om aan het project mee te willen doen. Die bedrijven werden bezocht door een DI-adviseur. De DI-adviseur besprak de mogelijkheden binnen het bedrijf om de gesubsidieerde diensten in te zetten gericht op langer gezond en vitaal blijven.

Het doel was (en is) bewustwording van het belang van duurzame inzetbaarheid. We moeten met z’n allen langer werken en dat betekent langer vitaal en gezond blijven.

Voor dit project is er een website opgezet, namelijk HoutMooiWerk. Op deze website vindt u o.a. informatie, tips, testen en tools. Het eindrapport van het project kunt u inzien door hier te klikken.

Heeft u een vraag en u vindt de informatie niet op de website van HoutMooiWerk, stuur dan een e-mail naar info@sivag.nl.